Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar bir sorum vardi gift silk vermek istiyorum fakat sistemimde gift silki once f10dan cekiyor normal silk gibi bunu sadece normal silk olarak nasil ayarliyabilirim payment 2 yaptigimdada olmuyor malesef
BEN oyuncuya görev yaptırıp gift silk vermek istiyorum fakat gift silk verdiğim de gift silk itemleri alması lazım ama gift silk ile f10 dan da item alınıyor gift silk ile sadece gift ürünlerini aldırmak istiyorum
Hocam bu tabloda bulunan PaymentDevice 'de 4 ile bulunan tüm itemleri silersek ve sonradan npc 'ye gift silk ile item eklersek sorun çözülmüş olur değil mi? Bende bir npc oluşturup sadece gift silk ile satın alınabilecek itemler eklemek istiyorum.