Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Oyuncuya özel saat başı silk verdirme sistemini nasıl özelleştirebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shadow

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, kendime ait sıfırdan bir oyun tasarlıyorum ve hemen hemen %95 bitmiş durumda. Aklıma bazı oyunlarda da gördüğüm bir sistem geldi ama nasıl yapacağımı bilmediğim için sizlerden destek almak istedim.

İşlem : Maxiguard kullanıyorum saat başı 1 silk sistemi var aktif edince veriyor ama ben bunu sadece şehir içinde olan oyunculara stall açmış kişilere verdirmek istiyorum diğer hesaplarına vermesin istiyorum. Bu işlemleri hangi tablolarlanda ve nasıl yapabilirim ?

Çözüm
altta bir örnek oluşturdum nasıl yapıcagınıza dair bundan yola cıkarak gelistirebilirsin.

Alttaki kodu SRO_VT_SHARD - AddLogItem Prosedurunun içerisine AS dan sonra ekle Bu prosedür Dowhangda Stallı açmış kişinin logunu Tutar bu log üzerinden de AgentServeri kullanarak saat başı silk verdirebilirsin.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
düşüncen ve desteğin için teşekkür ederim. Sıfırdan ben db üzerinde yaptım bu ayarı ama maxiguarda bağlı olursa daha stabil olacak diye düşünüyorum. Normal 1h-1silk sistemi şeklinde db ye ekledim bu şekilde ayrı log kısımları kalabalık oyunda sorun verebilir sanırım. Maxiguard üzerinden yaparsam hangi tablolara bakmam lazım ufak bir nasıl bir yol izlemem lazım bu tiyoyu verirsen bile bana yeterli olur aslında.

Oyla 0
Akşam buraya atarım müsait zamanda
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Söz verdiğim gibi bişiler yaptım örnek amaçlıdır çalışıp çalışmadığını maxiguard olmadığı için kontrol edemiyorum
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu kadarını atmış ya daha ne olsun çalışmıyor olsa bile düzenleyip hallederim kalan kısımlarını ben. En kötü düzenleyemezsem bile guardan bağımsız yaptığım sistem çalışıyor öyle ilerlerim. Kendimi geliştirmek ve sürekli uğraşmak hoşuma gidiyor. Bu süreçte gerçekten takıldığım en ufak işlemde bile forum üyelerinin yardımı esirgememesi çok büyük bir lütuf. Allah razı olsun hepsinden.

Oyla 0
Geri
Üst Alt