Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz program üzerinden yedeklemek istediğiniz veritabanlarını seçtiniz diyelim bunları size belirttiğiniz mail adresinize atıyor 24 saat içerisinde siliyor gönderilen maili
Tabiki şuan forumdaki güncel halinde yok ben kendim test ediyorum şuan ki forumdaki en son sürümde Restore etme otomatik yedekleme ve C:\Backup klasörüne zaman tarih olarak kaydetmekte
OVH'de yangın çıktı geliştiricilerin dosyaları yanan makinelerle birlikte kül oldu. Hatta Ovh'den yedekleme hizmeti almış olan insanlarında yedekleme sunucuları aynı kabinlerde kül oldu. Sanal ortamdayız el elden üstün yarın bir gün exloit, hack dalgası başlasa zarar gören geliştiriciler yedeklerine sarılacak mecbur. Bu yazılım drive hesaplarına entegre çalışacak şekilde geliştirilirse geliştiricilerin lisans alacağını düşünüyorum, globalde bile kullanan çok olur. SQL hayatımızın her döneminde var olacak, orada yapılan çalışmalarımızı korumanın tek yolu yedekleri otomatik olarak alıp drive hesaplarımıza yükleyen bir yazılım kullanmak. Ben önemsiyorum bu atılımınızı inşallah geç olsun güç olmasın ama olsun.
Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim ben de zaten genel programlara bağlı kalmaktansa kendime öz bir programım olsun onun üzerinden devam edeyim diye hep düşünüyorum zaten büyük ihtimalle bu program bitince gayet güzel yerlere geleceğini düşünüyorum