- Web sitesi
- www.vsro.org
- Türk Lirası
- 86.00₺
Çok teşekkür ederim güzel dönüşünüz için tek tek dikkate alacağım dediklerinizi program genel olarak C diskinde backup diye klasör oluşturuyor oraya gün saat dakika saniye olarak yazmakta ve program içinde seçilen veritabanlarini oraya yedekliyor ayrıca zaman belirtme özelliğini aktif etmiştim en son yani test yapmıştım @TALENT Rüzgar hocam ile birlikte sorunsuz olarak belirtilen dakika da bir almakta saat olarak değilde özellikle dakika olarak yapmıştım ayrıca mail yoluyla yedek gönderme olayına da başladım bir kaç test yaptım o da sorunsuz bir şekilde çalışıyor bir de program içerisinde restore özelliğini aktif ettim restore butonuna basınca seçilen veritabanı direkt olarak eklenebiliyor. Bu arada bir kaç soru almıştım C diskine niye backup klasörü açıldığına dair ben de mesela masaüstüne manuel açsam bile başkalarında %100 çalışmamışti yani 11 kişide çalışıp 1 kişide çalışmaması bile bir sorun ondan direkt c diskinde backup klasörü yapması sorun yaratmadigi için öyle bir yola başvurdum. Programı daha geliştirmeyi düşünüyorum bana her türlü öneri ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz