Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
110 CapSilkroad | 110 CAP | COIN SYSTEM | EU & CH | DUNGEON SYSTEM | JOB SYSTEM | DRUNK EVENT | TOWER EVENT | LSM EVENT | DON'T PAY SERVER | GO 19.05.2023
Arkadaşım kuralın içine kural eklemeyi bırak artık senin yüzünden mesaj süre kısıtı alıyorum her seferin de bıktım artık bir kural ekliyorsun gizli metini görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz diye mesaj atıyoruz onun içerisine reaksiyon tepki ekliyorsun onu yapıyoruz onun da içine 720 gün kayıt süresi ekliyorsun insanlarla alay mı ediyorsun al kısıt yedik
Bir sonraki mesaj atma süreniz 38 dakika 14 saniye