Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dilersen iSrodan çekebilirsin, siz atın dersen de elimde tüm skillern teksti vardı düzenler atarım. Ama bazı skillerin Vsro da buga girdiğini, param değerlerinin Vsro da uyuşmazlığa düştüğünü duymuştum, ne kadar doğru bilemem tabi...
130 Level database ve clienti indirip o oyundan çekebilirsin. Eğer böyle yaparsan db ve clientteki txtleri çekmen çok kolayına gelecektir. Öteki türlü çöp tenekesi gibi olan dosyayı kullanırsan baya uğraştırır seni.
Örnek database ve client -
130 Level database ve clienti indirip o oyundan çekebilirsin. Eğer böyle yaparsan db ve clientteki txtleri çekmen çok kolayına gelecektir. Öteki türlü çöp tenekesi gibi olan dosyayı kullanırsan baya uğraştırır seni.
Örnek database ve client -
Arkadaşlar bu skillerin bazılarını ekledim fakat videodaki gibi vurmuyor onu nereden ayarlayabilirim ? Yani videoda dönerek vuruyor ama bende eski skilldeki gibi vuruyor