Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silkroad 125 Skills

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shanks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shanks

.
Türk Lirası
0.00₺
Malum bu skilleri düzgün eksiksiz paylaşan yok. Varsa bile linkleri kırık. Elinde olan var upload edebilirmi ?
Örnek video

Dilersen iSrodan çekebilirsin, siz atın dersen de elimde tüm skillern teksti vardı düzenler atarım. Ama bazı skillerin Vsro da buga girdiğini, param değerlerinin Vsro da uyuşmazlığa düştüğünü duymuştum, ne kadar doğru bilemem tabi...

Oyla 0
Malum bu skilleri düzgün eksiksiz paylaşan yok. Varsa bile linkleri kırık. Elinde olan var upload edebilirmi ?
Örnek video

130 Level database ve clienti indirip o oyundan çekebilirsin. Eğer böyle yaparsan db ve clientteki txtleri çekmen çok kolayına gelecektir. Öteki türlü çöp tenekesi gibi olan dosyayı kullanırsan baya uğraştırır seni.
Örnek database ve client -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
130 Level database ve clienti indirip o oyundan çekebilirsin. Eğer böyle yaparsan db ve clientteki txtleri çekmen çok kolayına gelecektir. Öteki türlü çöp tenekesi gibi olan dosyayı kullanırsan baya uğraştırır seni.
Örnek database ve client -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Deneme şansınız oldumu bu dbdeki skilleri

Oyla 0
Arkadaşlar bu skillerin bazılarını ekledim fakat videodaki gibi vurmuyor onu nereden ayarlayabilirim ? Yani videoda dönerek vuruyor ama bende eski skilldeki gibi vuruyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt