Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skill effect de wizard diye arat orda skillerin ismi yazar uzantıları .efp dir. Oradaki yazıları değiştir var olan bir effect dosyasından bir de particles de ekli olsun hangi skill ise
vsro tabanlı databaselerde edit yapmadan önce isro datapk2,mapPk2, ve particlesPk2 kullanmanızı tavsiye ederim bu ve bunun gibi sorunlarla karşılaşmış olmazsınız, aynı zamanda bir çok kullanıcı skillefect vb dosyaları doğru ekliyebilmekte zorluk çekiyor, orjinal sürümlerden veri çekerken işlerimizi kolaylaştırmak adına İsronun Media karşılıklarını emek vererek derleyen Senua nın paylaşmış olduğu konuya bakabiirsin.
Şimdi benim burada yapmak istediğim effeck değil. Mesela char burada değişik şekillere girip vuruyor ama benim yaptığım skillerde düz bir şekilde orjinal vsro skillerine göre vuruyor. Videodaki çıkar kırmızı effeck benim eklediğim effeck ile aynı
Particles'e göre o skille efectlenmiş efpleri verdiğin zaman karakter o skill', atarken dönerek vuracak şimdi o şekilde vurabilmek için şunları indirip bi import et bakalım hep beraber seyredelim.
Particles'e göre o skille efectlenmiş efpleri verdiğin zaman karakter o skill', atarken dönerek vuracak şimdi o şekilde vurabilmek için şunları indirip bi import et bakalım hep beraber seyredelim.