Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Silkroad Beta Map V2 NO TAKLAMAKAN

predatorZ

Nub
.
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, @takiru arkadaşımızın paylaşımı üzerine bende size bir güzellik yapma kararı aldım.
Normalde bunu paylaşmayı düşünmüyordum fakat eninde sonunda bu paylaşılacak o yüzden ilk ve tek bu forumda paylaşılmasının taraftarıyım :) inşallah geliştirip düzgün bir şekilde kullanabilirsiniz.

@newstar ile birlikte yapıldı.

Ev1xMh.jpg

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

dip not : Eğer geçiş kapatmak ile ilgili bir rehber konusu açılmaz ise boş bir vaktimde detaylı bir rehber konusu hazırlıcam.

Eline sağlık bu kayalara çarpışma ekleme işini halledicem ilerleyen zamanlarda dönüş yaparım özelden konuya eklersin ?

Paylaşımı test etmedim henüz birşey sormak istiyorum bu paylaşım şu videoyumu içeriyor

worldmap mı değişiyor sadece?

Paylaşımı test etmedim henüz birşey sormak istiyorum bu paylaşım şu videoyumu içeriyor

worldmap mı değişiyor sadece?

media.pk2 de herhangi bir edit yok o yüzden worldmap da bir değişiklik yok sadece map.pk2 düzenlemesi mevcut, harici olarak şekilde gördüğün kayalar ekleniyor başka birşeyi yok data.pk2 düzenlemesi olmadığı için kayaların içinden geçebilirsin harici diğer konulardan yardım alarak oradan geçişi kapatabilirsin bu seferde karakoramdaki mağaradan geçiş sağlanacaktır, en etkili çözüm nvm eklenmesidir beklemede kalırsanız elbet birgün paylaşılır :)

Bu harita çok tatlıydı, nostaljik ve güzel bi paylaşım olmuş :) Ellerinize sağlık :)

Geri
Üst Alt