Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Silkroad Online Türkiye - Kapalı Beta Hakkında (21 Eylül - 4 Ekim)

Valla ben arkadaşlarımla beraber devam etmeyi düşünüyorum. Origin Online'a en azından beraber fgw yapıyoruz sohbet dönüyor eğlenceli oluyor. :)

Kardeşim atılan mailin yalan oldugunuda söylemedim anlamadın hala sanırım 😂 bu yaptıkları sadece reklam amaçlıydı dedim bu soruyu bana sorucagına bence gamegsmiye sor neden pvpleri maxiyi kapatmadınız hala diye he kapansın eywallah birşey diyemem bende güvenirim gamegamiyw ama şuan öyle birşey söz konusu değil

Valla benim güvenim ne kadar umurlarında olur bilmiyorum ama bi kere sarsıldı bi daha iksende toparlayamam, çok zor bi ihtimal. Koskoca şirketin panel kodlayacak bir kişisi mi yok joysro'yu kopyalıyor, çalıyor ya da onlara yaptırıyor her ne haltsa.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bunu reklam için yapmaları bir şey değiştirmez.Adamın elinde kapı gibi lisans varsa paşa gibi dediğini yapacaksın.Ergen tavırlarıyla asarım keserim dersen kapına tebligat geldiğinde durumun ciddiyetini anlarsın.O bahsettiğin malum site sanıyorum KKTC kuruluşlu olduğu için rahat davranıyor.

Geri
Üst Alt