- Web sitesi
- discord.gg
- Türk Lirası
- 46.00₺
Merhabalar, Öncelikle belirtmek isterim ki "PLAYERLAR" arasındaki tüm haksız rekabete karşıyım. Oyun sahiplerine, Guard sahiplerine ve editörlere verilen ciddi bir zarar var. 21 yıl önce çıkmış bir oyunu %100 güvenli hale getirmek elbette günümüzde sürekli gelişen teknolojiyle her geçen gün zorlaşıyor. HWID Spoofer gibi detaylara girmeyeceğim, sadece üzgünüm. Kitleyi buraya kaydıranlara bundan, haksız maddi gelir kaynağı sağlamaya çalışanlara yazıklar olsun. Ayrıca, bir VMware programı kullanmadan "DLL" dosyasını bypass ederek yerel bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz.Kısa zaman önce Enigma, VMProtech gibi korumaların nasıl dakikalar içinde bypass edildiğini deneyimlemiştim. Umarım Guard sahipleri en kısa sürede bunu fixlemenin bir yolunu bulurlar.
VMware programını #bypass.exe çalıştırıp kurduktan sonra klasördeki #VM klasörünü, kaç adet sanal bilgisayar kurmak istiyorsanız o kadar kopyalayıp içerisindeki .vmx uzantılı dosyayı açıp makineyi başlatın. Masaüstü ekranı geldikten sonra HWID RESET programını çalıştırıp "RanALL" butonuna tıklayın ve çıkan uyarı butonuna tıkladıktan sonra sanal bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra ne yazık ki sınırsız istemci açabiliyorsunuz. Saygılarımla.
#Boyutundan Dolayı Virustotal ekliyemiyorum.
NOT: Virtualize seçeneklerini kaldırın.
VMware programını #bypass.exe çalıştırıp kurduktan sonra klasördeki #VM klasörünü, kaç adet sanal bilgisayar kurmak istiyorsanız o kadar kopyalayıp içerisindeki .vmx uzantılı dosyayı açıp makineyi başlatın. Masaüstü ekranı geldikten sonra HWID RESET programını çalıştırıp "RanALL" butonuna tıklayın ve çıkan uyarı butonuna tıkladıktan sonra sanal bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra ne yazık ki sınırsız istemci açabiliyorsunuz. Saygılarımla.
#Boyutundan Dolayı Virustotal ekliyemiyorum.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
NOT: Virtualize seçeneklerini kaldırın.