Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Silkroad HWİD BYPASS | UnlimitedClient.exe

Web sitesi
discord.gg
Türk Lirası
46.00₺
Merhabalar, Öncelikle belirtmek isterim ki "PLAYERLAR" arasındaki tüm haksız rekabete karşıyım. Oyun sahiplerine, Guard sahiplerine ve editörlere verilen ciddi bir zarar var. 21 yıl önce çıkmış bir oyunu %100 güvenli hale getirmek elbette günümüzde sürekli gelişen teknolojiyle her geçen gün zorlaşıyor. HWID Spoofer gibi detaylara girmeyeceğim, sadece üzgünüm. Kitleyi buraya kaydıranlara bundan, haksız maddi gelir kaynağı sağlamaya çalışanlara yazıklar olsun. Ayrıca, bir VMware programı kullanmadan "DLL" dosyasını bypass ederek yerel bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz.Kısa zaman önce Enigma, VMProtech gibi korumaların nasıl dakikalar içinde bypass edildiğini deneyimlemiştim. Umarım Guard sahipleri en kısa sürede bunu fixlemenin bir yolunu bulurlar.

VMware programını #bypass.exe çalıştırıp kurduktan sonra klasördeki #VM klasörünü, kaç adet sanal bilgisayar kurmak istiyorsanız o kadar kopyalayıp içerisindeki .vmx uzantılı dosyayı açıp makineyi başlatın. Masaüstü ekranı geldikten sonra HWID RESET programını çalıştırıp "RanALL" butonuna tıklayın ve çıkan uyarı butonuna tıkladıktan sonra sanal bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra ne yazık ki sınırsız istemci açabiliyorsunuz. Saygılarımla.

#Boyutundan Dolayı Virustotal ekliyemiyorum.

NOT: Virtualize seçeneklerini kaldırın.
1734404317428.png

1 hafta müsaade edip öyle banlayanlar var, sırf serverın başında player gözüksün diye galiba. Garip insanlara mı şaşırmalı, yönetime mi bilemiyorum.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Karekterlerin isimlerini, ayni yapmazsan sorun olmaz acilan her makine farkli bir IP adresi ve farklı bir HWID aliyor, temel mantik bu şekilde ilerliyor, fakat bu zafiyeti kullanmamalisin kanımca.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Elbetteki bu zafiyeti sömürmeyi düşünen adam iyice yerleştikten sonra aksiyon almak daha mantıklı fakat statik ip kullanmadiklarini varsayarsak günün sonunda bir yolu bulanabiliyor maalesef , ayrıca belirtmek istiyorumki pk2 keylerini degiştirsen bile pk2 keylerini dump etmek sadece 20 saniye suruyor guard fark etmeksizin oyunun has kitlesine vurulmuş bir darbe umarım en kısa sürede çözülür bu sorunlar sesimiz bir yerlere ulaşırsa.

Biliyorsunki hayatın her alanında yaptığın iş ne olursa olsun ahlaki değerlerin yoksa afedersin, hiç bir şeyin önemi olmuyor gurur, haysiyet, şeref gibi tabi bunun yanında müsade edip girişlere
Bilgi toplamak için yapan adamlara lafım yok durum bu şekilde dostum.

Geri
Üst Alt