Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ELİTE Silkroad Online Cinematic Dizi Film Yakında Sizler ile :)

ELİTE
Türk Lirası
0.00₺
  • Merhaba Dostlar :)
  • Uzun bir aradan sonra Silkroad Onlinenin kendi bünyemizde bir diziyi hak ettiğini düşündük ve bu zorlu sürecin yapım aşamasına başladık , Yaklaşık 8 bölüm olacak olan dizimizin ilk sezonu yakın zamanda sizler ile olacaktır :) Sizlerin de bu konuda fikir , düşünce ve analizlerinizi önemsiyoruz bizlere destek olamayı unutmayınız :)
1.jpg

4.png

5.png

YORUM VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM

Öncelikle böyle bir projeye imza attığınız için emeğinize sağlık..
Diziyle ilgili birkaç düşüncem var; özellikle hikayenin bir bölümünde Job sistemini ele alarak zayıf bir thief karakterinin güçlenme sürecine odaklanabilirsiniz.
Bu karakterin zafer bayrağını çektiği bir güçlendirme bölümü oldukça etkileyici olabilir.
Ayrıca, savaşında yenilgi yaşayan bir thiefin, bu deneyimden güçlenerek nasıl zafer kazanacağına dair bir hikaye bölümü , bu tür derin ve gelişen karakter hikayeleri, izleyicilerin ilgisini çekebilir.
Candan gönülden başarılar diliyorum.

Hacım nasıl olur bilmiyorum ama eğer kaliteli bir proje olursa mükemmel olur. Bence yapılırken sezon yolu açık olması harika olur. :)

Mükemmel bir fikir bende şöyle bir şey düşündüm hep istemişimdir.
Düşük seviye bir karakterin yahoo'lardan kasılıp düşürdüğü itemleri pazarda satması (elixir +lı blue item) para kazanıp silah alması sonrasında ticaretle setini güçlendirip ilk uniquesine gitmesi gibi uzun soluklu bir dizi çıkar hatta biz bunu yaşadık ya :D 1. sezon böyle ezikliklerle geçse sonra 2. sezonda yeni bir ırk gelse (european) kervan işin içine girse para kazanmak için çin karakteri eu thieflerle karşılaşsa bu karakter tüm çin karakterlerini guildine alıp tüm eu vs çin karakterlerle kapışma gibi bir senaryo fena olurdu ya :D Aklımda bir dünya senaryo var ama siz nasıl bir şey arıyosunuz tam olarak merak ediyorum :D

Geri
Üst Alt