Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SilkroadFixer hakkında görüşleriniz?

Silkroadfixer mi lanet bir guard ben onun kadar kötü bir guard görmedim. GM ip si ekliyoruz ip yi görmüyor bir müddet sonra giriyor oyuna çıkıyorsun tekrar girmiyor soruyorum girmiyor diyorum agent şişiyor restart atılması lazım bize ulaşın biz restart atariz diyorlar. Maxiguard a gelince kullanmaktan zevk aldığım program güncel tutuluyor sürekli ve çok memnun kaldığım guard kesinlikle Maxi guard tavsiye ederim.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Eklemeyi unutmuşum bu arada, Cübbeli Ahmet Hoca Guard hariç, duyduğum kadarıyla o guard 2gb ram + celeron makine ile ve lokasyon farketmeksizin 512kbps bağlantı ile bile tüm dünyaya 12ms ping ile 5000+ playerda stabilmiş. :ROFLMAO:🙏

@bletela Kimseyi yıktığım filan yok, taa 2015'te açtıkları oyundaki yeniliklerle çok ilgilmi çekmişlerdi ve çok imrenmiştim yaptıklarına. Seneler sonra yaptıkları şeyleri yapabilmeye başladım. Yaptıkları çoğu şeyde öncüdürler o yüzden her zaman işlerine saygı duymuşumdur. 🌸

sana buradan bir bildiri yapayım kelıme yasaklama işlemini derhal entegre etmelisin

F8 Filter Veya MaxiGuard iyidir onun haricinde exploitler ile ilgili bilgin varsa ve C# Biliyorsan kendine özel veya sourceler ile fix yapar kullanırsın...

Rahmetli dedem dermiş ki, köpeği; tüyünün çıktığı yöne doğru seveceksin, tersine seversen havlar ve ısırır.🐕

Çok büyük adammış, keşke tanıma şansım olsaydı.

Geri
Üst Alt