Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış Siz İsteğin Biz Yapalım! (vSRO - EDİT)

Bu fiyatları görünce sv açmaya çalışanlara acıyorum :D para verip açma değilde 1-2 sene bu ortamlarda piyasayı dbleri indirip test edip yapsalar güzel olcak parayı veren sv açıyor :D

cidden böyle liste yapıp satış yapanları anlamıyorum editörlük mü yapıyorsunuz insanları mı sömürüyorsunuz geçen de birisi 1 DG Switcher 'a 50 tl demiş yuh yani ya .

bu dediğiniz şeyler bildiğiniz insanları sömürmek :-D editör değil sömürgeci olmuş piyasa pardon 50 tl daha iyiymiş 200 TL nedir ya Phoenix Project olarak bunların önüne geçmek için varız ⚜

şu işi hep karşı tarafı düşünerek yaptık @NaXSobi ile ikiz kardeşim hiç bi zaman cebimiz parayla dolsun diye çabalamadık herşeyi biliyoruz da demedik her zaman yeni şeyler öğrendik tabi hatalarda aldık ama fixledik ettik konu bu değilde merak ediyorum cidden sen bu editlere bu kadar para aldıktan sonra için rahat uyuyabiliyor musun çünkü orda yazdığın fiyatlar öyle umursanmıcak bir fiyatlar değil dostum biraz insanları düşünün Allah var Allah para para nereye kadar bu insanların da evinde yanan bi ocak vardır elbet mecbura kalıp kalkıp da 1000 2000 tl bi oyun için vermeleri hiç iç açıcı değil biz her zaman yaptık yeri geldi paralı yeri geldi parasız biz sunucumuzu bile mağdur insanlar olunca bedavaya açtık sizler bu kadar bencillikle ne kadar rahat uyuyabiliyorsunuz anlamış değilim yazık günah.