Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış Siz İsteğin Biz Yapalım! (vSRO - EDİT)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Allah korkusundan, haktan bahsediyorsunuz, ama kaç tanne oyuna kguard zamanında exploitle charlarınıza gold tl atıp bitmesine sebep oldunuz. O insanların suçu neydi peki ?
Boş yapmayın, isteyen istediği fiyatı verebilir. İ
Burada eleştirilecek bişey varsa fiyatlar değil işi yapıp yapamayacağıdır.

Arkaşlar kolay olduğunu düşünüyorsanız buyrun daha ucuza siz yapın ve ya daha önce kurduğunuz server tanıtım konularını paylaşın inceleyelim sizleri tebrik edelim. @Scofield kolay gelsin kardeşim

Bir zamanlar bende o şekilde düşünebiliyordum ama baktım ki piyasaya sırf zevk için girip server açmak isteyenlerle doldu.
Hal böyle olunca insanlar ne edit yapmak istiyor ne üzerinde çalışmak. Sadece parasıyla verip istediği tarzda oyun açmaya çalışılıyor.
Öyle ki, verilen bu hizmet çok mantıklı. Nasıl ki server üzerinde para harcayıp güzel charlar yapmak isteyenlerle doluysa piyasa, editörlerin de bu işten para kazanmaya hakkı var.
Ücretleri eleştirmeyeceğim.Görüldüğü gibi insanlara zorla hizmet verilmiyor ortalık editör dolu. Yani tercih yapmak isteyenler istediği kapıya yönelebilirler.
Önemli olan burada kişinin istenilen verimi sağlayıp sağlamadığı. Bunlarda bir sorun yoksa hayırlı işler dilemek düşer bize.

Tekrardan hayırlı olması dileğiyle.