Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Çözüldü Skill bug

Türk Lirası
0.00₺
Ch bow mastery icinde 7 arrow combo skili 8. Up a kadar 7 kere atak yapiyor up 9 ve 10 olunca 2 ataga dusuyor ayni sekilde wizard masteryde 124 te acilan 4 lu buz skilli 3. Up a kadar 4 atak yaparken skill up 4 ve 5 olunca 2 kere atak yapiyor bunu cozemedim yardimci olur musunuz

Ayni durum heuksal mastery skilleri icin de vardi onlari basic code ekleyerek duzelttim ama bu belirttigim iki skill icin skillerin diger ataklarini bulamadim

Oyla 0
peki bir soru daha sorayım bu item lock key için yayınlanan dosyayı kuramadım bilgin var mı config kısmını yanlıs yaptım sanırım kapanıyor bende billing

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
skill basic chain codelerini düzelttim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam merhaba benim skilllerle ilgili bir sorunum daha var işin içinden çıkamadım blade rogue warrıor da bulunan knockdown skillerini vurup mob yerdeyken normalde downattack skilleri kullanılır diğer skillerle atak yapılmaz ya benim sorunum mob yerdeyken herhangi bir skille vurabiliyorum skillerin param degerlerine baktım downattack girilmiş olabilir mi diye girilmemiş ısro media pk dan skilllerle karşılaştırdım skiller aynı ama bir yol bulamadım yardımcı olursan sevinirim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Tekrardan bir skill sorunu ile karsilastim arkadaslar bununla ilgili yeni bir konu actim knockdown downattack isimli o konuya girip bakmanizi rica ediyorum

Oyla 0
Geri
Üst Alt