Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cresh Hatası Alman Muhtemel Eger Efeklerin Eklendi İsimlerinde Değiklik Yaplılarak Eklendiyse Karşı Rakip Sende Mevcut Olmayan Bir Efekti Uygular ve Seni Creshler
Cresh Hatası Alman Muhtemel Eger Efeklerin Eklendi İsimlerinde Değiklik Yaplılarak Eklendiyse Karşı Rakip Sende Mevcut Olmayan Bir Efekti Uygular ve Seni Creshler
hayır diyorki dance_a.efp misal 80 skili efekti
normalde oyunda
a=20 Lvl Efekti
b=60 Lvl Efekti
c=90 Lvl Efekti
d=110 Lvl Efekti
e =125 Lvl Efekti
GİBİ gidiyor efektler
adam gitmiş dance_a.efp yi
dance_e.efp yapmış salladım sağdaki sayıları onun için bi önceki adını yazarak çözebilir veya direk orjinal vsro clean skilleffect.txt kullanabilir oyun eğer çok editli değilse skilleffect.txt kullanıp öbür skilleffect.txt dosyasınıda saklasın oyuna clean vsro skilleffect.txt ile girsin hata çıktıkça diğer txt den alarak eklesin o hata kodunu
hayır diyorki dance_a.efp misal 80 skili efekti
normalde oyunda
a=20 Lvl Efekti
b=60 Lvl Efekti
c=90 Lvl Efekti
d=110 Lvl Efekti
e =125 Lvl Efekti
GİBİ gidiyor efektler
adam gitmiş dance_a.efp yi
dance_e.efp yapmış salladım sağdaki sayıları onun için bi önceki adını yazarak çözebilir veya direk orjinal vsro clean skilleffect.txt kullanabilir oyun eğer çok editli değilse skilleffect.txt kullanıp öbür skilleffect.txt dosyasınıda saklasın oyuna clean vsro skilleffect.txt ile girsin hata çıktıkça diğer txt den alarak eklesin o hata kodunu