Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill ekledikten sonra grafik kartı hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaknKya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle. Diğer konumda da belirttiğim gibi ecsro files dosyalarım ve çok aşırı yeniyim. Elimde db dosyaları yok internetten bulmuş olduğum media.pk2 data.pk2 ve particles.pk2 dosyalarını dbye eklemeyi başardık fakat bütün ID'leri tek tek kontrol edip en son media.pk2'nin içine enjekte ettiğim de resimdeki hatayı alıyorum ve client açılmıyor. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi geceler dilerim herkese

Ekli dosyalar

• ccccccccccccccccc.jpg
    ccccccccccccccccc.jpg
    70.7 KB · Görüntüleme: 39
skıll ekledım dıyosun yanlıs eksık veya aynından ıkı kere eklemıssındır resımdekı grafık hatası deıl crash yıyınce sılkroada bıldırme ekranı resımdekı onemsız ama bırseylerı yanlıs eklemıssın cras yedırıyor

Oyla 0
skıll ekledım dıyosun yanlıs eksık veya aynından ıkı kere eklemıssındır resımdekı grafık hatası deıl crash yıyınce sılkroada bıldırme ekranı resımdekı onemsız ama bırseylerı yanlıs eklemıssın cras yedırıyor
Hayir yanlislik olabilir ama 2 defa ekleme yapmadim kac defa kontrol ettim.
Bu arada haklisiniz grafik degilmis crash oluyormusum :/

Oyla 0
Hayir yanlislik olabilir ama 2 defa ekleme yapmadim kac defa kontrol ettim.
Bu arada haklisiniz grafik degilmis crash oluyormusum :/
o crah bildiri formu direk joygame acılıyor cras yıyınce onu hemen kapama dumpu buraya kopyala bakalım o ekranı kapatırsan dumpu oto siliyor. bakalım dupun ne dıyor

Oyla 0
Dün sağ olsun burdan bir arkadaş bayağı bir uğraştı ama sanırım benim internet bağlantım ve dosyalarım yüzünden tam yapamamıştı. Az önce kendim çözdüm. Çözdüm derken dosyaları ordan burdan şurdan toplama media.pk2 ve particles.pk2 im oldu ama olsun sonunda ekledim snow :D
Yardımlarından dolayı herkese çok teşekkürlerimi sunarım. İyi geceler diliyorum.

Oyla 0
Dün sağ olsun burdan bir arkadaş bayağı bir uğraştı ama sanırım benim internet bağlantım ve dosyalarım yüzünden tam yapamamıştı. Az önce kendim çözdüm. Çözdüm derken dosyaları ordan burdan şurdan toplama media.pk2 ve particles.pk2 im oldu ama olsun sonunda ekledim snow :D
Yardımlarından dolayı herkese çok teşekkürlerimi sunarım. İyi geceler diliyorum.
konuya çözüldü at konu kapansın

Oyla 0
Geri
Üst Alt