Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill eklerken hata olusuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaknKya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese tekrardan merhaba Ecsro files kullanıyorum, henüz öğreniyorum ama ecsro ile ilgili çok az bilgi paylaşımı var editi olsun filan. Ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Media.pk2 ye ekledim skiller görünüyor ama DB'ye ekleyemiyorum resimdeki gibi kırmızı hata veriyor skiller eklenmiyor :S Bilenler yardımını esirgemezse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• hataa.jpg
    hataa.jpg
    447.5 KB · Görüntüleme: 26
Çözüm
Sorun, SQL menüsünde > Tools üzerinde > Prevent Saving seçeneğinin aktif olmasından kaynaklı.. Ayrıca skiller kaydoluyor fakat yine aynı menüde tabloların sadece bir kısmının gösterilmesi ayarlıydı..
Ayarlar yapıldı, tabloya bahsi geçen skiller eklendi.
Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Tek tek deniyorum ecsro da 3 tane .txt değişiyor bildiğim kadarı ile bunlarda textdata'nın içindeki skilldata.txt, skillgroup.txt ve resinfo'nun içindeki skilleffect.txt basit aslın da ama bir yerde minicik bir hatam vardır illaki böyle oluyor. Bu arada tekrar tekrar konu açıp forum kirliliği yapmak istememiştim özür dilerim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt