Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shanks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shanks

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar.
Databasede ekli olan 120 skillerden bazıları özel skill olarak yeniden isim değiştirerek databasede ekledim fakat sadece bu sword kısmında takılı kaldım. Heuksel bowa sıkıntısız ekledim ama bunu bir türlü çözemedim. Add basınca client kapanıyor fakat dumpta herhangibir bişey yazmıyor.
8617kW.png

Çözümü ise UI_SkillPage 255 olması lazımmış ben onu değiştirmiştim sıraya göre ama değişmicekmiş

Son düzenleme:
sen stundan ayiriyon kodlari kontrol et bisiden ornek almissan dikatlice bak aktif mediada pasivmi kalio ona bak baska türlü bi sebebten hata vercegini sanmiom sikili eklerken codenameyi değiştirdinmi sikilefecle uyum saglamiio ekledigin sikili db ile media paylas bakalim

Oyla 0
Sorun çözülmüştür.
Çözümü ise UI_SkillPage 255 olması lazımmış ben onu değiştirmiştim sıraya göre ama değişmicekmiş

Oyla 0
Geri
Üst Alt