Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
arkadaslar iyi forumlar benim sorunum chin charlardaki skillerinin hepsi boyle maxlanmiyor resimde gosterdigim kirmizi isaretli skil de sorun var maxlan miyor ve mouse ustune gelince oyundan atiyor bunu nasil coze biliriz db deki servislerin hepsi acik 1 konumunda client te hangi yol a bakmam gerekiyor 1 haftadir cozemedim bilen allah askina soylese cok makbule gecer iyi forumlarSRO[2020-10-22 09-31-18]_42.jpg

service 0 yap o skillerin sonra txt tekrar patchle skilldata enclerini önce yedeğini al media.pk2 ve db' nin

Oyla 0
Skillerin hepsi 123 124 skilleri yalnız. Yani şu uplanmış hali 125 lvl için max olması gerekiyor. 125 üstü skiller media ya da db de eklenmemiş olabilir belki

Oyla 0
Skillerin hepsi 123 124 skilleri yalnız. Yani şu uplanmış hali 125 lvl için max olması gerekiyor. 125 üstü skiller media ya da db de eklenmemiş olabilir belki

media da hangi dosyaya bakmam gerekiyor bi yardimci olsan dosya ismi nedir media pk da

Oyla 0
media da hangi dosyaya bakmam gerekiyor bi yardimci olsan dosya ismi nedir media pk da

Refskill tablosunda yapılıyor skill düzenlemeleri. daha sonra skilldata_xxxxx_enc.txt dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor clientte ama enc dosyalarını düzenlemek çok meşakatli oluyor onun yerine dbToMedia kullanabilirsiniz.

Düzenleme konusunda bilginiz yoksa DB ve Client yedek aldıktan sonra şunu deneyin. (Kesinlikle yedek alın sorun çıkma ihtimali yüksek)

PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

daha sonra DbToMedia çalıştırıp Skilldata_xxxxxenc.txt dosyalarının tamamını mediaya geçirin.

Client ve DB nin yedeğini almayı unutmayın

Oyla 0
arkadaslar iyi forumlar benim sorunum chin charlardaki skillerinin hepsi boyle maxlanmiyor resimde gosterdigim kirmizi isaretli skil de sorun var maxlan miyor ve mouse ustune gelince oyundan atiyor bunu nasil coze biliriz db deki servislerin hepsi acik 1 konumunda client te hangi yol a bakmam gerekiyor 1 haftadir cozemedim bilen allah askina soylese cok makbule gecer iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 9836
Db ve media uyumsuzluğu olabilir. Önce dbtomedia kullan.
Düzelmezse o skilleri RefSkill de bul ve şuan açık görünen lvden sonrasını kapat service 0 yap tekrar patch at.

Oyla 0
Bu sorunun tek sebebi sro_client max level uyumsuzluğu. Eğer database üzerinde clientten daha yüksek level skill girdisi varsa oyuna girince böyle bir problemle karşılaşırsınız.

Çözüm :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Bu sorunun tek sebebi sro_client max level uyumsuzluğu. Eğer database üzerinde clientten daha yüksek level skill girdisi varsa oyuna girince böyle bir problemle karşılaşırsınız.

Çözüm :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tabi bu da olabilir. Copy paste çalışıldığı için net birşey söylenemiyor..

Oyla 0
Geri
Üst Alt