Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
arkadaslar iyi forumlar benim sorunum chin charlardaki skillerinin hepsi boyle maxlanmiyor resimde gosterdigim kirmizi isaretli skil de sorun var maxlan miyor ve mouse ustune gelince oyundan atiyor bunu nasil coze biliriz db deki servislerin hepsi acik 1 konumunda client te hangi yol a bakmam gerekiyor 1 haftadir cozemedim bilen allah askina soylese cok makbule gecer iyi forumlarSRO[2020-10-22 09-31-18]_42.jpg

Oyunda 120 lvl skiller açılınca fareyi skill üzerine getirdiğimde skill özelliği ekrana gelir gelmez anında oyun kapanıyordu lvl 125 ti ve 130 lvl olduktan sonra 120 lvl skilleri up layınca bu sorun düzeldi , Skill leri up larken skilin üzerinden mause yi uzak tuttum sadece up kısmına müdehale edip hemen up larsanız sorunun üstesinden geliyorsunuz artık oyun kapanmıyor, bilginize .

Oyla 0
Geri
Üst Alt