Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SMC Schedular'da Specialın Start Vermemesi

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar herkese. Schedular Controllerde 3. sırada bulunan special_goods_sell kısmını seçiyorum. Schedule setting kısmında type 01 diyorum ve Sağındaki gelecek tarihi ileri bir zamana atıyorum. Start time saatini belirleyip hemen sağında bulunan zaman ayarlama yerinden (H) 01 saat olarak ayarlıyorum. 30 dakika kala notice geçiyor ancak tam başlaması gereken zamanda Start noticesi gelmiyor ve special npcsinde kervan malı gözükmüyor. Nerede hata yapıyo olabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Mesela bu thief hunter cave var Alex de .Orada uniqlerin saatini ayarlicam atıyorum, 12:00 de çıkmasini istiyorsam smc den 11: 30 a ayarlayinca uniqueler 12:00 da spawn oluyor yani 11:30 de notice geçip 12 00 da spawn gerçekleşiyor öyle dene birde . Yarım saat farkını koyup dene

Oyla 0
Geri
Üst Alt