Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SMM Agent Shard

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerimdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
merhabalar uzun süredir edit işiyle uğraşmıyorum o sebebten dolayı baya bi unutmuşum herşeyi yaptıktan sonra smm üzerinden başlatıyorum fakat agent ve shard açılmıyor depe ekledim ve ııs ayarlarını yaptım bunun sebebi nedir yardımcı olabilecek varmı 1650498323877.png

İp patch ayarlarina bir bak odbc bir bak smc gozden gecir cert dosyasini degistir bunlar birkac ornek kardesim

Oyla 0
Kerim, paylaştığım files üzerinden kurduysan ana dizin içinde GS ve shard'a ait iniler var. Onları da düzenlemen gerek. Ayrıca bilgisayarının performansı biraz düşükse paylaştığım files'ı kurmanı tavsiye etmem.
En az 8 gb ram varsa kur. Haricinde Eva files kurman gerek

Oyla 0
Geri
Üst Alt