Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü certi açtıktan sonra smm 3 dosyayı açmıyor (açamıyor)

Koa

.
Türk Lirası
0.00₺
1657856183437.png

sorun bundan ibarettir sieger hocamın videousundan yola çıkarak kurdum tek fark db göründüğü gibi 3 ü çalışmıyor.

Oyla 0
@DragonSlayer Proglemi Çözüldünü Belirtmiş Zaten Hakan Hocam Bu Konuda Bir Proglem Yaşayan Yok Yani
sıkıntı elbet yaşayacak şunu ekleyemedim bunu yapamadım gibisinden gidip editörlere para kaptırmasın bedavacı ben varken burda
gücümün yettiğini bilgimin yettiği kadar yardım etmeye çalışırım.

Oyla 0
sıkıntı elbet yaşayacak şunu ekleyemedim bunu yapamadım gibisinden gidip editörlere para kaptırmasın bedavacı ben varken burda
gücümün yettiğini bilgimin yettiği kadar yardım etmeye çalışırım.
Destek ile Hizmetler Farklı Şeylerdir Hakan Hocam Senin Yardım Severliğin Olmasa Gerçekten Bu Ortak Zorluk Çekerdi Başarılarınını Devamını Dilerim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt