Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü smm hatası

atomik

.
Türk Lirası
0.00₺
moduller acılmıyor aygıt yöneticisne bile ekledim
daha önce acmış olduğum db aynısı kurudum
sabahdan peri files değiştiriyorum
Cözüm

PerseVerace

Eski filesi değiştirdi düzeldi

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 12
Çözüm
Merhabalar,

Files konusunda sorun yaşayan arkadaşlarımız için yakında, %100 çalıştığından emin olduğum, kendi makinemde aylarca test edilmiş olan files'i paylaşacağım.

@atomik Erhan arkadaşımızın sorunu, files'in bozuk olmasıydı. Files yapılandırırken yapılan en büyük hatalar arasında ufak yazım ve boşluk hataları yer alıyor. Ayrıca, İESS üzerinden verilen port atamasının, Files içerisinde server.cfg dosyasının en alt satırlarında bulunan CERT PORTU ile aynı olması gerektiğini unutmayalım. Bu noktaya dikkat edilmesi önemlidir.

Herkese kolay gelsin, iyi forumlar ve iyi geceler dilerim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Merhabalar,

Files konusunda sorun yaşayan arkadaşlarımız için yakında, %100 çalıştığından emin olduğum, kendi makinemde aylarca test edilmiş olan files'i paylaşacağım.

@atomik Erhan arkadaşımızın sorunu, files'in bozuk olmasıydı. Files yapılandırırken yapılan en büyük hatalar arasında ufak yazım ve boşluk hataları yer alıyor. Ayrıca, İESS üzerinden verilen port atamasının, Files içerisinde server.cfg dosyasının en alt satırlarında bulunan CERT PORTU ile aynı olması gerektiğini unutmayalım. Bu noktaya dikkat edilmesi önemlidir.

Herkese kolay gelsin, iyi forumlar ve iyi geceler dilerim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Rica Ederim :)

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt