Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Special Goods Alış Problemi

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, Hotan, Jangan gibi şehirlerdeki NPC'lerden normal kervan malı aldığımda bir sorun olmuyor fakat
- Bandit'ten Special Good aldığımda NPC'den çıkarken, oyundan dc oluyorum,
- Tekrar giriş yaptığımda kervan peti düşmüş ve mal yerde oluyor ki normaldir ayarı bu şekilde.

Not : Buffların olduğu alana atılan 10 dakika sayacında sorun olabilir. Oyuna tekrar giriş yapıldığında sayaç orada olmuyor, birnevi sıfırlanmış gibi görünüyor.
Not2 : Sayaç kısmı eklenir eklenmez atıyor, eşyada problem olmadığı kesinleşti.
Not3 : Gelen 10 dakika sayacının tetiklendiği yerde bir sorun olduğu kesinleşti fakat bu buff'ın database içerisinde nereden atıldığı bulunamadı. Aranıyor...

1727112170716.png

Çözüm
Deneme yanılma yöntemini kullanmanızı öneriyorum.
"_RefShardContentConfig" tablosuna değer atayarak satın alım kontrolünü sağlamalısınız.
"Scale" değerini vermeden 5 yıldız alınan değeri 1 olarak ayarlamışsınız; bu durum sorun yaratıyor olabilir.

Itemlere stack değeri verin , Bu sistemi hangi tür etkinlik olarak düzenlediğinizi tam olarak anlamadım , ancak oradaki Scale değerlerine atama yaparak denemenizi tavsiye ederim. Başlangıç olarak değerleri 3, 5 ve 8 olarak artırabilirsiniz.

Unutmayın ki, bu değerlerin orijinal karşılığı 40'tır. Special malların saat bazlı gelmesi, GameServer'da gömülü olarak çalışır.
Muhtemelen bu değer burada sabit bir fonksiyona ekli olduğundan, alım sürecinde "Disconnected" veya "Crash" hatası...
"_RefShardContentConfig" tablosuna değer atayarak satın alım kontrolünü sağlamalısınız.
"Scale" değerini vermeden 5 yıldız alınan değeri 1 olarak ayarlamışsınız; bu durum sorun yaratıyor olabilir.

Itemlere stack değeri verin , Bu sistemi hangi tür etkinlik olarak düzenlediğinizi tam olarak anlamadım , ancak oradaki Scale değerlerine atama yaparak denemenizi tavsiye ederim. Başlangıç olarak değerleri 3, 5 ve 8 olarak artırabilirsiniz.

Unutmayın ki, bu değerlerin orijinal karşılığı 40'tır. Special malların saat bazlı gelmesi, GameServer'da gömülü olarak çalışır.
Muhtemelen bu değer burada sabit bir fonksiyona ekli olduğundan, alım sürecinde "Disconnected" veya "Crash" hatası almanıza sebep olabilir.
Bu nedenle, değerleri orijinal tutmanızı öneririm, Ancak yine de farklı olasılıkları denemeniz faydalı olabilir.

Oyla 0

Muhtemelen bu değer burada sabit bir fonksiyona ekli olduğundan, alım sürecinde "Disconnected" veya "Crash" hatası almanıza sebep olabilir.
Bu nedenle, değerleri orijinal tutmanızı öneririm, Ancak yine de farklı olasılıkları denemeniz faydalı olabilir.
Teşekkürler. sorun : GS gömülü olarak çalışan 10 dk tekrar special mal alımını engelleme skillindeydi. çözüm : hata bulunamadı ve db komple değiştirildi.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt