Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Special Return Scroll Drop Kaldirma

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, GS içeriğinden jnz 0x00725862 alanını jmp 0072588D olarak düzenleyip kaydetmeme rağmen special return scroll uniquelerden drop olarak atıyor.

Nasıl engelleyebilirim?

Merhaba, GS içeriğinden jnz 0x00725862 alanını jmp 0072588D olarak düzenleyip kaydetmeme rağmen special return scroll uniquelerden drop olarak atıyor.

Nasıl engelleyebilirim?
Merhaba,

normalde attığınız patch'i
  • x32dbg ile Gameserver i seçtikten sonra
  • ctrl + g yapıp 00725869 adresini arayıp
  • "jne 0x00725862" değerini "jmp 0072588D" olarak değiştirdiyseniz
bu yöntemin çalışması gerekir.Bu yöntem dışında Special Return Scroll ları db tarafından kapatmamız mümkün değil diye hatırlıyorum.Eğer guard kullanıyorsanız guard ayarları içerisinde bu işlevin mevcut olup olmadığını kontrol edin!

Oyla 0

Nasıl engelleyebilirim?
Çıktığı gibi yok olmasını ayarla en temizi çıktığı gibi 1 ms yok olsun dbden kapatmanın en kolay yolu

Oyla 0
Merhaba,

normalde attığınız patch'i
  • x32dbg ile Gameserver i seçtikten sonra
  • ctrl + g yapıp 00725869 adresini arayıp
  • "jne 0x00725862" değerini "jmp 0072588D" olarak değiştirdiyseniz
bu yöntemin çalışması gerekir.Bu yöntem dışında Special Return Scroll ları db tarafından kapatmamız mümkün değil diye hatırlıyorum.Eğer guard kullanıyorsanız guard ayarları içerisinde bu işlevin mevcut olup olmadığını kontrol edin!
Bu işlem tamam fakat sanırım jmp ile farklı bir adrese yönlendirmem gerekecek. Biraz inceleyeyim...

Oyla 0
Geri
Üst Alt