Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

KO Paylaşım [SQL]Başlangıç Clanlarını Oluşturma/Düzenleme İşlemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TALENT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TALENT

ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴇʀ
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
28.00₺
Merhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi!
Bu rehberde, Karus ve Human taraflarına ait başlangıç clanlarını nasıl oluşturabileceğinizi veya mevcut bir clana nasıl başlangıç clanı özelliği ekleyebileceğinizi adım adım anlatacağım. SQL komutlarını ve prosedürleri kullanarak bu işlemleri doğru bir şekilde gerçekleştirebilir ve oyunculara sorunsuz bir başlangıç yapma imkanı sunabilirsiniz.O Halde anlatıma geçelim..

Karus ve Human için Başlangıç Clanı Oluşturma

İlk olarak bir clan kurmanız ya da mevcut bir clanı başlangıç clanı yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki adımları takip ederek bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz:

1. Clan ID'sini Bulma: Clan ID'sini öğrenmek için aşağıdaki SQL sorgusunu çalıştırın:

+Sorguyu çalıştırdıktan sonra, listelenen clanlar arasında sizin clanınızı bulup, ilk sütundaki IDNum değerini kaydedin. Bu değer daha sonra işimize yarayacak.
  2. Prosedür Düzenleme: SQL Enterprise Manager üzerinden veritabanınıza erişin ve Stored Procedures bölümüne gidin. Burada CREATE_NEW_CHAR prosedürünü bulun ve en alt kısmında aşağıdaki satırları göreceksiniz:

Bu satırların altına aşağıdaki güncelleme komutlarını ekleyin:

Dikkat: Clan kodu yerine, başta kaydettiğiniz IDNum değerini yerleştirin.

3. Relog İşlemi: Clan üyeliğinden çıkma prosedürünü düzenlemek için LOAD_CHAR_INFO prosedürüne gidin ve şu satırları bulun:

Bu satırların altına aşağıdaki kodu ekleyin:

Keyifli
    Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
    lar...:giggle:
    Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt