Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Cannot Resolve the Collation

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanturaas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba. Forumda bulduğum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
konu üzerinden npc'deki itemleri sos yapmak istedim. Malum npc programı ile çook uzun bir uğraş. Fakat daha ilk kısımda
select*from sro_vt_shard.._RefScrapOfPackageItem where RefPackageItemCodeName in
(select RefPackageItemCodeName from dbo._RefPricePolicyOfItem where PaymentDevice = 1 and RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_'+'ITEM_%LIGHT%_A' and not RefPackageItemCodeName like '%SET%')
Bu kodu execute yapınca
Screenshot_1.png
Böyle bir hata alıyorum. Prosedür ile mi alakalı bilemiyorum internette de bir çözüm bulamadım bununla ilgili. Bu işlerde yeniyim o yüzden bilen biri varsa açıklayıcı bir şekilde anlatırsa sevinirim. Teşekkürler

Merhaba. Forumda bulduğum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
konu üzerinden npc'deki itemleri sos yapmak istedim. Malum npc programı ile çook uzun bir uğraş. Fakat daha ilk kısımda

Bu kodu execute yapınca
Ekli dosyayı görüntüle 12918
Böyle bir hata alıyorum. Prosedür ile mi alakalı bilemiyorum internette de bir çözüm bulamadım bununla ilgili. Bu işlerde yeniyim o yüzden bilen biri varsa açıklayıcı bir şekilde anlatırsa sevinirim. Teşekkürler
kod hatalı sanırsam

Oyla 0
Sql'in kullanmış olduğu dil yapısına uygun bir kodlama gerçekleştirelemediği için hata veriyor.
1-Sql Hizmetleri Durdur.

EXECUTE sp_configure 'default language', 22

RECONFIGURE WITH override

ALTER LOGIN sa WITH DEFAULT_LANGUAGE = Turkish

GO

İşlemden sonra SQL Servisini Restart Edin.

EXEC SP_HELPLANGUAGE ( Yukarıda belirtilen Dil değerlerini gösterir örneğin TR için 22 verilmiştir. )

SELECT @@LANGUAGE ( Bu komut ise SA kullanıcı için atanan default dili gösterir. Bu işlem sadece SA kullanıcı içindir.İstediğiniz kullanıcı için bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.)

Oyla 0
Geri
Üst Alt