- Web sitesi
- www.vsro.org
- Türk Lirası
- 28.00₺
Merhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi!
Bu rehberde, Knight Online'da Castle Siege War (CSW) sistemini nasıl canlandırabileceğinizi ve kale sahibi olan clanın üyelerine her gün belirli miktarda NP'nin otomatik olarak nasıl dağıtılacağını adım adım açıklayacağım. Bu sistem sayesinde, kale sahibi clanın üyeleri oyuna girsin ya da girmesin, her gün belirtilen miktardaki NP otomatik olarak hesaplarına eklenecek.Bu rehberin amacı bir parça da Castle Siege War'ı daha heyecanlı hale getirmek ve beraberinde, kale sahibi clan üyelerine her gün 50 NP'nin otomatik olarak verilmesini sağlamak. Bu NP değeri aşağıda paylaştığım prosedür üzerinden ayarlanabilir, rehberde örnek olarak 50 NP kullanılmıştır.
USERDATA Tablosuna Yeni Kolon Eklenmesi:
İlk olarak, USERDATA tablosuna CSWFreeLoyaltyUpdateTime adında bir sütun eklememiz gerekiyor. Bu sütun, oyuncunun en son ne zaman günlük NP kazandığını takip edecek. Aşağıdaki verdiğim kodu çalıştırın:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Castle Siege War Clan Üyelerine NP Dağıtımı:
Aşağıdaki prosedür, kale sahibi clanın üyelerine NP vermek için kullanılacak. Sistem, oyuncuların kale sahibi olup olmadığını kontrol eder ve günlük NP'lerini alıp almadıklarını değerlendirir. Eğer oyuncu son 24 saat içinde NP almadıysa, belirtilen miktar eklenir.
Kullanıcı Yükleme İşlemi:
Son olarak, kullanıcı verileri yüklendiğinde NP dağıtım prosedürünün çalıştırılmasını sağlamak için aşağıdaki satırı LOAD_USER_DATA'ya ekleyin:
Bu rehber'deki adımları takip ederek Castle Siege War'ı daha canlı hale getirebilir ve kale sahibi clanın üyelerine günlük NP ödüllerini sorunsuz bir şekilde dağıtabilirsiniz.
Keyifli
lar...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.