Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Ekleme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman anladığım kadarıyla bilgisayarınızda genel bir kopyala yapıştır sorunu var.

advanced system care 5 programı bilgisayarınızda var ise kaldırın yeniden başlatın çözülüp çözülmediğini deneyin. Adobe reader’de aynı şekilde.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hocam yanlış yazdım sanırım tarayıcıdan bilgisayara txt e geçiyor kopyaladıklarım fakat sql e yapıştırınca tarayıcı veya bilgisayardan geçmiyor ama tek tek stuna yapıştırabiliyorum kodu toplu stuna yapıştırmıyor

Oyla 0
Kod kayması olmuş olabilir eksik kod olabilir ekleyecegin iteme benzer bi kod bulup notepat de düzenle bulucagın dediğim kodu kendi db ndeki refobjcommondan çekebilirsin çok basit bunu yap sorun çözülür

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt