Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Row Failed to retrieve hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arbys

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,

Herkese öncelikle iyi günler diliyorum. SQL tablosuna yeni giriş yaptığımda bazı tablolar sorunsuz eklenirken sorunsuz olmasına rağmen diğer tablolarda Row Failed to retrieve hatası alıyorum. Options, Object explorer ayarlarını yaptım bir şey değişmedi. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• retrieve.JPG
    retrieve.JPG
    167.4 KB · Görüntüleme: 31
  • options.JPG
    options.JPG
    116.8 KB · Görüntüleme: 30
Hatada tükçe olarak ; bu satır veritabanına başarıyla işlendi fakat bir sorun oluştu diyor evet..
Fakat execute denildiğinde sorunsuz tüm satırlar işlenmiş oluyor. Eksik bi şey yok bu durumu yaşadığında execute demen yeterli.
Çok kez karşılaştım ve execute dedikten sonra hiç sorun yaşamadım, tüm veri işlendi.
Normalde az satır sayısında satır değiştirdiğinde otomatik işler ama fazla satırda bunu yapıyor.

Oyla 0
Execute edince hata veren tablolar siliniyor maalesef. Excel de 1960 adet satır gözükürken 183 tanesi tabloya işlenebiliyor. Hatayı direkt Ingilizce olarak aktarmak istedim çoğu kişi Ingilizce kullandığı için. Bunun satır çokluğundan olduğunu düşünerek RebObjItem tablosunda sadece 10 satırlık bir ekleme yaptım aynı hata ile karşılaştım. Birbiriyle çakışan her hangi bir id de bulunmuyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Daha önce bir çok defa test etmeme rağmen bu sefer unique key ekleyince düzeldi. Boşuna kalabalık yapıp zamanınızı aldım. Sorun "ID" kısmına unique key atanarak çözülmüştür. İyi geceler @DragonSlayer Ayrıca teşekkür ederim

Oyla 0
Ben tablo ayarlarının yapılı olduğunu düşündüm 🙂 sıralama olmazsa görünmüyor altlarda, üstlere atabiliyor ayrıca kalabalık etmediniz çözüldüğüne sevindim, iyi geceler @Arbys

Oyla 0
Geri
Üst Alt