Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL row hatası

Türk Lirası
0.00₺
YQmEBz.jpg
,

Sanırım bu tabloya erişim izni vermek gerekiyor ,değiştirme ya da tablolarda silme işlemi yapamıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Son düzenleme:
slq den tools a tıkla options ardından sql server object explorer bas yan tarafta value for edit rows command ı 999999 yap ok de

Oyla 0
slq den tools a tıkla options ardından sql server object explorer bas yan tarafta value for edit rows command ı 999999 yap ok de
aynı hatayı verdi ,aynı itemden evet var birden fazla çünkü gift boxta değersiz itemin daha fazla çıkması için ben de o çıkan itemleri kendime göre değiştirmek istediğimde bu hata ile karşılaştım

Oyla 0
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
bu prosedürü kendine göre ayarla yada kendi prosedürünü bana yolla ben sana ayarlayayım

Oyla 0
TRUNCATE TABLE tablo_adi;

bu query ile hallettim ,tek tek istediklerimi silemedim ama tablonun içini komple silebildim ,bu hata ile karşılaşanlar bunu kullanabilir.

Oyla 0
bu hatanın çözümü değil kestirip atmaktık :) veerdigim prosedürde aynı itemi istedigin kadar ekleyebilirsin
TRUNCATE TABLE tablo_adi;

bu query ile hallettim ,tek tek istediklerimi silemedim ama tablonun içini komple silebildim ,bu hata ile karşılaşanlar bunu kullanabilir.

Oyla 0
Hatanın sebebi tabloya unique key atamış ve aynı değerden birden fazla girmiş olmanızdan kaynaklı arkadaşların dediği gibi truncate table ile içerisini boşaltıp daha sonra ekleyebilirsiniz. Truncate etmeden önce group by sorgusu ile her itemden 1 adet seçtirip kopyalarsınız, sonra tabloya onları işlersiniz sorun çözülmüş olur, veya unique key'i kaldırırsınız o şekilde de çözülür.

Oyla 0
Hatanın sebebi tabloya unique key atamış ve aynı değerden birden fazla girmiş olmanızdan kaynaklı arkadaşların dediği gibi truncate table ile içerisini boşaltıp daha sonra ekleyebilirsiniz. Truncate etmeden önce group by sorgusu ile her itemden 1 adet seçtirip kopyalarsınız, sonra tabloya onları işlersiniz sorun çözülmüş olur, veya unique key'i kaldırırsınız o şekilde de çözülür.
çözüm budur :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt