Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sql Server 2017 Kurulumu Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 340
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    eea ggs xxz
Ü

Üye silindi 340

merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atığımdan dolayı herşeyim gitti torrent oyun oynuyacaktım canım sıkıldı arada bir local sv açıp oynamak istedim sql 2017 kurmak istedim her türlü dbde sorunsuz yükleme yapabileyim diye bana sql 2017 kurulumunu vsroya göre anlatırmısınız ? kurarken neleri seçeceğim misal seçenekler var aşağıdakilerden hangisi gereksiz seçmiyeyim tek sro için kullanacağımdan dolayı ayrıntılı şekilde anlatırmsınız resim 2016 googleden alınma ben 2017 kuracağım @Senua

c-users-marko-appdata-local-microsoft-windows-ine-29.png

Ben genelde bütün herşeyiyle beraber kuruyorum, çok fazla yer kaplayacak birşey değil. Olmuşken tam olsun diye hiç incelemiyorum. :)

Ben genelde bütün herşeyiyle beraber kuruyorum, çok fazla yer kaplayacak birşey değil. Olmuşken tam olsun diye hiç incelemiyorum. :)
fakat donup kalıyor pc kasacak bir pc değil yani donması mümkün değil 2019 tüm oyunları kaldırıyor

buraya gelince donup kalıyor ilerlemiyor beklesem ilerler mi sence kaç saate yüklenir :D
sql_inst_mpyConfigAction_install_confignonrc_Cpu64

merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atığımdan dolayı herşeyim gitti torrent oyun oynuyacaktım canım sıkıldı arada bir local sv açıp oynamak istedim sql 2017 kurmak istedim her türlü dbde sorunsuz yükleme yapabileyim diye bana sql 2017 kurulumunu vsroya göre anlatırmısınız ? kurarken neleri seçeceğim misal seçenekler var aşağıdakilerden hangisi gereksiz seçmiyeyim tek sro için kullanacağımdan dolayı ayrıntılı şekilde anlatırmsınız resim 2016 googleden alınma ben 2017 kuracağım @Senua

c-users-marko-appdata-local-microsoft-windows-ine-29.png
Bu kısımdaki tüm seçeneklerin fotosunu alıp atabilirsen söyleyeyim hangilerini işaretlemen gerektiğini, ezberimde değil hepsi :D

Reporting servisi kurmana gerek yok gereksiz kasar sql'i, yapay zeka ile ilgili seçeneklerde var ss de olmayan onlarıda kurmana gerek yok onun haricindeki kursan tamamdır.
Eve gidince deniyeceğim myeventbotu hallettim fakat sql gereksizleri kurmak istemediğim için test edemedim yarın sabah bakacağım teşekkürler vsro clean db kullanmaktayım hiç el değmemiş vsro clean client varsa link verebilirmisin teşekkürler

Eve gidince deniyeceğim myeventbotu hallettim fakat sql gereksizleri kurmak istemediğim için test edemedim yarın sabah bakacağım teşekkürler vsro clean db kullanmaktayım hiç el değmemiş vsro clean client varsa link verebilirmisin teşekkürler
1mbp upload hızıyla 2 gün sürer upload etmesi, epvpdeki client archiveden indirebilirsin torrentle

Geri
Üst Alt