Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sql Server 2017 Kurulumu Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 340
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    eea ggs xxz
testin client indireceksin v1.188 sonra bu konudaki media'yı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
patchleyeceksin.
resimdekini indiriyorum yanlış mı indiriyorum testin client buladım silkroad archive konusundan epvpde vsro clientlerden bunu buldum
yW2Abab.jpg

hADEbab.jpg

merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atığımdan dolayı herşeyim gitti torrent oyun oynuyacaktım canım sıkıldı arada bir local sv açıp oynamak istedim sql 2017 kurmak istedim her türlü dbde sorunsuz yükleme yapabileyim diye bana sql 2017 kurulumunu vsroya göre anlatırmısınız ? kurarken neleri seçeceğim misal seçenekler var aşağıdakilerden hangisi gereksiz seçmiyeyim tek sro için kullanacağımdan dolayı ayrıntılı şekilde anlatırmsınız resim 2016 googleden alınma ben 2017 kuracağım @Senua

c-users-marko-appdata-local-microsoft-windows-ine-29.png
hallettinmi bilmiyorum ama yinede yazayım
Local db kurma
Reporting service onunda tikini kaldır biraz şişkinlik yapıyor
kurulum aşaması 2014-2017 aynıdır

Geri
Üst Alt