Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

VSroPlus Squid Game

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Kodlardaki Mob girdileri skill girdileri ekteki txt dosyasındadır.
Teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bilgisi olmayan arkadaşlar için, her kapıdan geçtiğinizde ya ölüyorsunuz yada sonraki labirente geçiş yapıyorsunuz. eğlenceli fakat elenirseniz can sıkıyor :D

hocam eline saglık çok önemli bir konuyu paylaşmışsında ben bu işlerde yeniyim sorular saçma gelirse simdiden kusura bakma.Biz bu haritayı ekledik mi eklediysek nereden giriş yapacağız SRO_VT_SYSTEMS yapmışsınız Query adını da o isimde yeni bir database mi açacağız yoksa bendeki shard sizde systems mi :D çobanların güttüğü hayvanlara anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :D

hocam eline saglık çok önemli bir konuyu paylaşmışsında ben bu işlerde yeniyim sorular saçma gelirse simdiden kusura bakma.Biz bu haritayı ekledik mi eklediysek nereden giriş yapacağız SRO_VT_SYSTEMS yapmışsınız Query adını da o isimde yeni bir database mi açacağız yoksa bendeki shard sizde systems mi :D çobanların güttüğü hayvanlara anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :D
genelde çoğusu kendine db oluşturur sistemleri onda tutar
yabancıların genelde SRO_VT_SYSTEM adında dbsi var

istersen sen bunu SRO_VT_LOG yaparsın ordan kullanırsın aynı işlem .

fakat farklı isimde bi databasen olması daha güzel her sroda kullanırsın

Geri
Üst Alt