Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SR GameServer ODBC SQL Baglanti ayari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rymax

.
Türk Lirası
0.00₺
Herkeze Merhaba,
Öncelikle belirtmek isterimki 'sa' yi hiçbir sekilde hiçbir yerde kullanmiyorum ODBC baglanti ayarlari yapildi testlerde baglantilar tamam, IIS ayarlarida tamam bütün moduller sorunsuz açiliyor fakat GameServerde belirtilen bu hatanin kaynagini bilen, tavsiye edebilecek birisi varmi acaba ? Daha onceden sorunsuz kullandigim dosyalari baska sunucuya yukledikten sonra gelen bu hatada takili kaldim, belirteyim bu hatadan önce 1 defa tek Gameserver sorunsuz açildi ve ondan sonra smc de cannot start smnet:9 hatasi çikti ve tüm modülleri kapatip açtiktan sonra sr gameserverdeki bu hata basgösterdi ve halen böyle tavsiyeler açigim, Kolay gelsin.

pb.png

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Herkeze Merhaba,
Öncelikle belirtmek isterimki 'sa' yi hiçbir sekilde hiçbir yerde kullanmiyorum ODBC baglanti ayarlari yapildi testlerde baglantilar tamam, IIS ayarlarida tamam bütün moduller sorunsuz açiliyor fakat GameServerde belirtilen bu hatanin kaynagini bilen, tavsiye edebilecek birisi varmi acaba ? Daha onceden sorunsuz kullandigim dosyalari baska sunucuya yukledikten sonra gelen bu hatada takili kaldim, belirteyim bu hatadan önce 1 defa tek Gameserver sorunsuz açildi ve ondan sonra smc de cannot start smnet:9 hatasi çikti ve tüm modülleri kapatip açtiktan sonra sr gameserverdeki bu hata basgösterdi ve halen böyle tavsiyeler açigim, Kolay gelsin.

Ekli dosyayı görüntüle 14908

SQL server'e SA ile baglanti saglanmakta bunda bi sikinti yok fakat GS'nin Debuggerinde ODBC baglantisinda sa ile baglanilamadi yaziyor buna sasiriyorum çünkü sa harici baska ID PW kullaniyorum ve testlerde baglanti saglaniliyor fakat gs açinca ODBC hatasi veriyor

SQL server'e SA ile baglanti saglanmakta bunda bi sikinti yok fakat GS'nin Debuggerinde ODBC baglantisinda sa ile baglanilamadi yaziyor buna sasiriyorum çünkü sa harici baska ID PW kullaniyorum ve testlerde baglanti saglaniliyor fakat gs açinca ODBC hatasi veriyor
18456 hatası atığım linkle çözülüyordu detaylı çözüm için discord adresimden iletişim kurmanızı bekliyorum

Attigin linki gördüm sikinti orda degilde tuhaf bir sekilde yedek diskteki dosyalari oldugu gibi ikinci klasöre kopyaladim açtim oldu sorun çözülmüstür yardimin için tesekkur ederim osbo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt