Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Sr Proxy 3.0 Premium Full Source Code

Hocam merhabalar bu source codeları derledim gayet iyi çalışıyor fakat HWID limitinde bir problem yaşıyorum. HWID paketi geliyor bir sorun yok ama kontrol bloku hata veriyor ve bağlantıyı sonlandırıyor. Nasıl çözebiliriz bunu?

sro_err.png

hiç bilgim yok pc limit kaldırınca giriyorsa pc limit kodları silinmiştir belki

PC limit kodları silinmemiş problem AgentModule'un GatewayModule üzerindeki HWID property'sine eriştiği anda boş ifade dönüyor fakat GatewayModule üzerinde HWID property'e Client'den gelen hwid ataması yapılıyor. Yani problem Agent ile Gateway modülleri arasında ki iletişimden kaynaklı.

AgentModule şu şekilde erişiyor: [CORRESPONDING_GW_SESSION.HWID] fakat [CORRESPONDING_GW_SESSION] null dönüyor. :/

Evet hocam paylaşmış olduğunuz compile versiyon bendede sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat bazı özellikler eklemem gerekiyor o yüzden source kullanmak istedim.

Geri
Üst Alt