Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım SR_ShardManager.exe MaxiGuard Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maze_TT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Shard Managerda Bu şekilde hata almaktayım Ayarla Düzgün Açık olduğnu düşündüğü sistemlerde kapalı ve devredışı saat te doğru açıldıktan belli bir süre sonra kapanmakta hemen değil

1731163527535.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Tamam bunu daha önce yaşadım hatırlamaya çalışıyorum. Sunucunda yakın zamanda avrupa droplarını kaldırdın mı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Oyunu açıyorsun açılıyor oynuyorsun belirsiz bir saatte hatırladığım kadarıyla 3-6 saat arasında sadece Shard çöküyor. Bunu yaşadım fixledim ama sorun neydi hatırlamaya çalışıyorum.

Tam hatırlayamıyorum ama bu probleme neden olan sorun droplardan kaynaklanıyordu diye hatırlıyorum.Saçma gelecek farkındayım banada öyle gelmişti ama bulana kadar canımı çıkarmıştı.

Son zamanlarda droplarda yaptığın silme ekleme işlemlerini düşünüp geriye sarıp dener misin.

En basit haliyle dropları clean vsro'dan çekip ekle, oyununu aç bir gece açık bırak çökme olmazsa sorun hatırladığım gibi droplardandır, eğer bunu yaptıktan sonra problem devam ediyorsa tekrar buraya geri bildirim yaparsan hafızamı zorlayacağım. Shardın çökmesi için oyunda bir hesabın olması gerekmiyor sadece oyunu açık bırakman yeterli test aşamasında

Oyla 0
Service Manager'a giriş yapın , Properties ayarlarından > Internet Explorer Enhanced Security'i devre dışı bırakarak exeleri baştan başlantın sorun çözülür.

Oyla 0
Monarch'ın söylediğini deneyin eğer düzelmezse, 3-6 saat aralığında çöküyorsa çözümü benim söylediğim şekilde deneyin, doğru hatırlamıyor olabilirim hatırladığım silinen bir veya birkaç droptan kaynaklanıyordu diye hatırlıyorum. Mantık yürüterek bulunmuyor alakasız birşeydi, ben artık son çare o zamanlarda yaptığım değişiklikleri geriye sara sara çözmüştüm. İyi forumlar

Oyla 0
Geri
Üst Alt