Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SRO_Client.exe, Loader.exe ile açılmasını engelleme Hk.

Basit düşünmek gerekirse client edx ile başlatıldığında memoryde edx'in inject girdileri vardır. Pattern aratıp eğer edx dll inject edilmişse crash verdirebilirsiniz.

Pattern aratma ile ilgili örnek kod sunabilir misiniz?
Örnek kod edx loader sourcelerinde var. Statik adresler yerine pattern aratarak adres tespiti yapıyor ve gerekli hookları gerçekleştiriyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ek olarak spawnda crash sorununun loader ile ilgili olduğuna emin değilim. Her nedense DevKit varken 15779 portuna bağlanan client multiclient açıkken spawn anında veya login anında crash oluyordu.

Teşekkür ederim mantığını anladım. Problem çözülmüştür konuyu silebilirsiniz.
Her açtığınız konuda, sorunu çözdükten sonra "onu anladım, bunu anladım, konuyu çözdüm, silebilirsiniz." deyip, çözümü dahi paylaşmıyorsunuz.

Bundan sonra forumda konu açmanıza izin vermeyeceğim, iyi forumlar.

Geri
Üst Alt