Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımSRO_Client'e dll inject nasıl yapılır?
Bu yöntemle dll enjekte etmek için c++ build edilirken PE girilmesi gerekiyor. PE girişi olmayan dlleri bu yöntem ile enjekte edemezsiniz. Ollydbg ile LoadLibraryA ile çağırmanız gerekli. İsteyen varsa konusunu açarım.
Serverim için discord’a Server İsmi oynuyor... şeklinde ekleme yapacaktım da bu dll ekleme ile yapılabilinir mi acaba.
Mantık, Discorda oyun olarak silkroad clientimi eklemek ve discordun bana verdiği kodları clientimin exesine gömmek. Yani ben böyle anladım. Dll ne olarak kodu yazsam Visual Studioda, bu yöntem işe yarar mı acaba?
Linkten nasıl bir kod eklenmesi gerektiğine bakabilirsiniz.