Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü STFilter DC Sorunu

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hocam onu orda değiştiriyosun portlarını ama srNodeData dosyasındaki orjinal portu yani [entry2] ve [entry7] deki portu gireceksin guarda orjinal port olarak fake port kalabilir public portları dediğim gibi certdeki orjinal port ile değiştir guardın
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

brom adam sallıyor orjınal portları certdeki gibi yapmıyor tabi baglanmaz

public portlara nodedata portlarını girdim altına da fake port ve orjinal port denedim yine olmadı.private portları rastgele girersem start gelmiyor.proxy ipsini ipv4 modem olarak ayarlarsam giriyor hata aynı.hHmchi ipsi girersem ve fake portu orjinal gibi yaparsam ip ban geliyor.Ortalık karıştı :)

addnewcharda myth diye bi dbden kod tablo vs bir işlem yaptırıyor fakat bu o konudaki mega.nz linkindeki 1. sayfadaki o dbyi kurmadığından dolayı hata o kırmızı hataları veriyordu

ben sıfırdan kurulumu yaptım nerde sıkıntı vardı hiç bilmiyorum.

Geri
Üst Alt