Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü stone stack

JRache

.
Türk Lirası
0.00₺
stoneler 20 stackti 200 yaptim refobjeitem den txt aldim media yada attim ama hangi stoneyi ust uste koysam crash atiyor tskler

fahribey anlattığın desing sistemi doğruda arkadaş bunu yapamaz tablonun özelliklerini iyicene bozar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

common tablosunun 3 farklı özelliği var bunlar objchar , objitem , objstruck dikkat et bunlara ekli olan linkleri silme bari

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
biraz farklı anlattım kusura bakma evet aradaki ıd sıfırlayacağım yani 55 ten 60 atladı teşekkürler deneyeceğim
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
eklediğim birşeyi sildim ıdlerin aralarında boşluk oldu onu düzeltmek istiyorum ıdler sırayla gitsin istiyorum takıntılıyım böyle konularda :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

common ile ıtem deki ıd leri sıfırlamak istiyorum sadece sadece oralara eklemiştim

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt