Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü STR Unique ekledim spawn olmuyor

Web sitesi
buzztechlife.com
Türk Lirası
0.00₺
Başlıkta belirttiğim gibi str unique ekledim. Var olan unique spawn noktalarını kopyalayıp TAB_RefTactics tablosunda dwobjid kısmını yeni eklediğmi str unique id ile değiştirip refnest tablosuna geçirdim oyunu başlattığımda normal uniqueler spawn oluyor ama str uniqueler spawn olmuyor tabi ilerleyen saatlerde de spawn olmuyor. Nerede ne düzenlemem gerek?

Spawn testi için 1 dakika gibi kısa süre ayarlaması denermisin gün içinde pcye geçince kontrol edebilirim

Oyla 0
Nest değil de tactics ya da hive IDlerini ayırırsanız ayrı ayrı spawn ettirebilirsiniz. PC başında olsam.net bilgi verebilirdim.

Oyla 0
Çözüm
Nest değil de tactics ya da hive IDlerini ayırırsanız ayrı ayrı spawn ettirebilirsiniz. PC başında olsam.net bilgi verebilirdim.
Teşekkür ederim abi bende onu düşünüyordum ID leri ayırsam düzelir mi diye soruma cevap oldu :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt