Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro STR - INT Unique Sonrası has appeared Mesajı HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Smt1961
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Smt1961

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Herkese iyi çalışmalar.

INT ve STR Unique'leri ekledim fakat INT Unique'leri çıktığında ' Tiger Girl INT has appeared on Tiger MountainEkran görüntüsü 2024-01-05 123839.png'(textuisystem de düzenledim) yazarken STR unique çıktığında sadece has appeared yazmaktaEkran görüntüsü 2024-01-05 123748.png. Bunun için yeni UIIT_MSG değerlerine ihtiyacım var. Tablolar'a baktım fakat tablolarda bulamadım. Resim ekliyorum.

Yeni UIIT_MSG değerlerini nasıl elde edebilirim ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
işimi çok iyi gördü, cerberus ve ıvy'de hiç yazmıyordu str ınt olacak şekilde onlarada yaptım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
IVY ve Cerberus için yaptım ama onlar eskisi gibi kaldı sanırım onlara trigger lazım :) triggeri ayarladım sadece cerb ve ıvy için onlarla devam

ALTER TRIGGER SpecialUnique
ON KGuardEDGE.dbo._Live_Unique
AFTER INSERT
AS
BEGIN
SET NOCOUNT ON;

DECLARE @RefObjID INT;

SELECT @RefObjID = RefObjID
FROM inserted;

IF (@RefObjID = 5871) ----- Cerberus INT
BEGIN
INSERT INTO KGuardEDGE.._DeveloperCommands
(Cmd, Data1, Data2, Data3, Data4, Data5, Data6)
VALUES
('server_sendbluenote', 'Cerberus INT has appeared in Constantinople.', NULL, NULL, NULL, NULL, NULL);
END
IF (@RefObjID = 43562) ------Cerberus STR
BEGIN
VALUES
('server_sendbluenote', 'Cerberus STR has appeared in Constantinople.', NULL, NULL, NULL, NULL, NULL);
END
IF (@RefObjID = 14936) ----IVY INT
BEGIN
VALUES
('server_sendbluenote', 'Captain Ivy INT has appeared in Samarkand.', NULL, NULL, NULL, NULL, NULL);
END
IF (@RefObjID = 43563) ----IVY STR
BEGIN
VALUES
('server_sendbluenote', 'Captain Ivy STR has appeared in Samarkand.', NULL, NULL, NULL, NULL, NULL);
END
END;

Oyla 0
Sende bu prosedür/trigger varsa zaten hata da CREATE kısmının hatalı olduğunu söylüyor. CREATE kısmını ALTER yaptığında direk okutulabilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt