Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sunucu İp ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lord15

.
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba elimde amazondan aldığım sunucu mevcut bütün kurulum işlemlerini yaptım server sıkıntısız çalışıyor. Sunucu üzerinden oyuna giriş yapabiliyorum . Online olarak açtığım zamanda sunucunun 2 adet ipsi var biri iç ip, biri dış ,iç ip ile sunucuya diğer arkadaşlar bağlanamıyor ama dış ip ile bağlanıyorlar fakat kullanıcı adı şifre girdikden sonra c9 alıyorlar.
Çöüzüm için bütün ipleri dış ip ile değiştirdim bu seferde server açılmıyor. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler.

c9 sorunu port ile alakalıdırr siz c9 a gelen ip ayarların ve giden gelen portlarınızı açın sorunsuz baglanır

Oyla 0
Yok çözemedim konuyu en son siz bi bakayım yazdınız hiç bir çözüm önerisi veren olmadan nasıl çözeceğim bir tane çözüm yazan mesaj gösterir misiniz acaba?

Oyla 0
Geri
Üst Alt