Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni başlayanlar için Sunucu Önerisi Ve Fiyat Yapılandırması

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
sen yazıları okumuyorsun galiba ? ben yeni başlıyanlar kendileri kuracak diyorum parayla bişi yaptırmaması için en ucuz sunucuları tavsiyet ettim orda.
eğer para lı edin alın deseydim linkleri maxsunucumun editli paketine yönlendirirdim ve cnkhostinginde oraya yönlendiririm.
amaç sıfırdan insanlar uğraşarak sunucuya adapte olmasın fikir alışverişi yaparak kendilerini ileri götürmek :)

valla zevkli iş söylim ilk başladığımda sql açıkları çözerek başlamıştm insanların bişeyi başardığında teşekkür etmesi çok mutlu edici bişi bence tavsiye ederim zor bişi değil çok basit sadece her yapışında yedek alırsan senin için çok sağlıklı işlemler olcak :D

böyle kısa cevap verirsen alıcak arkadaşlara nasıl yardımcı olmayı planlıyorsun ? :unsure::unsure:
Örnek:
Intel® Xeon® E5-2690v23.00 GHz / 3.50 GHz modeli yazıyor sitelerinde doğrumu ?
6GB 1600 MHzDDR3 Bellek extra bir yazılım kurup test ettin mi ?
75 GBSSD Disk ? diyor yazma okuma hızını test ettin mi?
hat hızı nasıl sağlıklımı gündüz aldığın down/up hızları nasıl ?
fiyatı ucuz olduğu için mi acaba bi nebze böyle ?
hani böyle güzel açıklama yaparsan insanlar daha çok bilgiye kavuşur :)

Geri
Üst Alt