Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sunucu svchost hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apple46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apple46

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar 2 3 gün öncesine kadar sorun yoktu lakin bugün aşırı şekilde lag oluşuyor server de görev yöneticisinden baktığım da çok fazla svchost.exe açık kapatamiyorum tüm Silkroad filesi kapatsam bile kasıyor sunucu bu kasmayı nasıl önleyebilirim

aynı sorun bendede var Fileslerden bulaştı bana fakat bende tam tersi hiçbir kasma yapmıyor tek sıkıntı exeleri bozuyor o kadar onuda rardan çıkartarak tekrardan çözüyorum
:D
Gösterdiğim yerdeki normalde virüs dediğin gibi exelerden bulaşıyor /ve exelere bulaşıyor oyüzden sunucudan sakın hiçbir exe dosyasını patch etme ben diğer sunucumdan upload işlerini yapıyorum onlarda bu sorun yok tahminimce kullandığım filesten geldi ama işimi görüyor :D

1589327966516.png

Oyla 0
Başlangıç ayarlarında otomatik değilde el ile olarak değiştirerek sorundan kurtulabilirsiniz.
Örnek bir video olarak bırakabilirim;

(Biz denemedik)

Oyla 0
Ben yedek alıp deneyeceğim hocam çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için ne illet birşey çıktı bu anlamadım ki sürekli çoğalıyor sayısı 😂

Oyla 0
svchost.exe konusunda çok uğraştım ama bu virüsün windows update ile geldiğini öğrendim. Formattan Sonra Güncelleme fazla yapmadan windows update kapatıyorsun.
öyle çözebilmiştim :/

Oyla 0
Namıdiğer w32.jeefo'dur kendisi. Genellikle C:\\Windows'un içinde yaşar ve 2001-2002 tarihinde derlenmiş gibi 30-40 kb'lık boyutu vardır. Çok fazla işlemci tüketir bunun sebebi ise hdd'deki tüm dosyaları gezerek exe ve dll dosyalarına virüsleri gömer :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt