Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sunucu svchost hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apple46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apple46

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar 2 3 gün öncesine kadar sorun yoktu lakin bugün aşırı şekilde lag oluşuyor server de görev yöneticisinden baktığım da çok fazla svchost.exe açık kapatamiyorum tüm Silkroad filesi kapatsam bile kasıyor sunucu bu kasmayı nasıl önleyebilirim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bu sorun server filesi aldığın kişinin keylogger tarzı bir uygulamayla bağlamasından kaynaklı uygulamayı çalıştırdığında windows kısmına yerleşir ve senin loglarını içine keyloggeri atan insanın mail adresine yada rat programı üzerine gönderim sağlar fakat uzun bir süre geçtiyse keylogu attığı süreden loglarını pek takip edeceğini sanmıyorum güzel bir virüs programı işini görebilir başka bir server files indirip virüssüz bulmaya çalışırsan işini görecektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt