Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sunucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JRache
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JRache

.
Türk Lirası
0.00₺
Kendı Pcmde Vırusden Bıktım Bana 100Kısı Kaldıra Bılıcek Bır Sunucu Satan Fırma Lazım Kendı Arkadaslarım Arasında Vakıt Gecırmek Adına ALıcam SImdıden TSKLER

maxsunucu, gameofis sakın bulaşma.
Onlardan sunucu alacağına virüslerle uğraş daha iyi :d

Muvhost'ta şu an en ucuzu 215,77 TL.
Intel Xeon E5620
24GB RAM
250GB SSD

ihtiyaçlarından fazlasını görür.
daha ucuzu yok.

Oyla 0
Konuyu açarken demişsinki;
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Öncelikle şunu dikkate alman gerekiyor.
1- Hangi bölgeler açık olacak;
2- Bu açık olan bölgelerde mob spawn sayısı ne kadar olacak;
3- Sunucuda net şu kadar kişi olsa nasıl lagsız oynanabilir;

Yukarıda söylediğim 1-2'den bahsetmemişsin,
Diyelim ki tüm bölgeler kapalı ve sadece Jangan'ı açık bıraktın.
Mob spawnlarınıda kaldırdın böylelikle PvP Server yaptın.
100 kişi demişsin onu göz önüne alarak, X sunucu firması farketmez bu durumda, uygun fiyata aradığın donanıma sahip bir firma da olabilir.
Donanım olarak 4GB Ram // 3Ghz İşlemci // 1Gbit Port // 50GB SSD yeterli gelir diye düşünüyorum.
Her bölge için 4'er 4'er ram arttırabilirsin.

Oyla 0
Dostum Muvhostta 24gb ram lik 250gb SSD li suncuu var 220 lira mı neydi onu kullanabilirsin. Emin ol şirket gayet iyi.
Her hangi bir sıkıntı yaşamazsın :)
Zaten 500 kişiyi anca kaldırır bu sunucu neden dersen tek gameserver kuracaksın :)

Oyla 0
Merhaba Sunucu Konusunda Yardımcı Olabiliriz Herşeyi ile Hazır Teslimat 30 dk 1 Saat İçinde Standart Kurulum

Oyla 0
Geri
Üst Alt